ERDŐSMECSKEI VENDÉGHÁZAK

Kedves Vendégeink!

A vendégházaink ősszel és télen is nyitva állnak a kikapcsolódni vágyók számára!

VENDÉGHÁZAINK

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját Erdősmecskére, ha természetközelségre, vidéki nyugalomra és falusi ízekre vágyik.

A két falu széli, vályogfalú, három napraforgós besorolású vendégház igényesen felújított, melyeket korhű sváb bútorokkal rendeztünk be.
A fürdőhelyiség a mai kor igényeinek megfelelő.
A házak körüli tágas, füves tér, sok gyümölcsfával minden évszakban szemet gyönyörködtetető látvány.

A kis ház, “ A Steffié ” (szoba, konyha, fürdő) két személynek,
míg a hosszú sváb vendégház (három szoba, konyha, fürdő) öt főnek biztosít nyugodt pihenést. Az öt ágyon kívül két rácsos gyermekágy és egy bölcső, valamint pelenkázó asztal is rendelkezésre áll. A könyvespolcokon magyar és német nyelvű irodalom kicsiknek és nagyoknak nyújthat olvasni, lapozgatni valót.
A konyhákban sparherden (takaréktűzhely), illetve villanymelegítőn is lehet sütni-főzni. Az önellátó vendégek a helyben található két boltban is vásárolhatnak.
Előzetes bejelentés esetén a helyi óvoda konyhájáról is rendelhetnek meleg ételt.
A legközelebbi éttermek és nagyobb boltok 10 perc autóút közelségben, Pécsváradon találhatóak.

Kifli kutyánk igazán macskabarát eb.

A házakat két barátságos eb őrzi. Kifli, a vizsla és Vitéz, a puli. A gyermekeknek és vendégeknek a kutyák igaz és lelkes vendéglátói.

Frici és Cirmi, a két cica; kecskék és gidáik; magyar racka juhok és bárányaik simogathatóak, etethetőek.Kecskefejés

A vendégek természetesen részt vehetnek a ház körüli teendőkben is. Az állatok almozása, etetése, itatása kútról nagy élmény és szívesen vállat feladat a városi vendégeinknek.
A férfiak számára a mezőn kipróbálható a kaszálás , szénagyűjtés is. Igény esetén lehetőség van egy igazi disznóvágás megélésére is a hideg évszakokban.

A dombon álló présház, és pince is nyitva áll az érdeklődő vendégeink számára, ahol saját készítésű boraink kóstolására invitáljuk önöket.

Igény esetén lehetőség van egy igazi disznóvágás megélésére is a hideg évszakokban. A disznó természetesen a falunkban hagyományos formában hizlalt állat. A részletekről szívesen tájékoztatjuk .

A KIS HÁZ

A kis ház, ” A Steffié ” (szoba, konyha, fürdő) két személynek biztosít nyugodt pihenést.

A HOSSZÚ HÁZ

A hosszú sváb vendégház (három szoba, konyha, fürdő) öt főnek biztosít nyugodt pihenést.

PRÉSHÁZ ÉS A KÖRNYEZET

AZ ÁLLATOK ÉS A KÖRNYEZET

A házakat két barátságos eb őrzi. Kifli, a vizsla és Vitéz, a puli. A gyermekeknek és vendégeknek a kutyák igaz és lelkes vendéglátói. Frici és Cirmi, a két cica; kecskék és gidáik; magyar racka juhok és bárányaik simogathatóak, etethetőek. Kecskefejés A vendégek természetesen részt vehetnek a ház körüli teendőkben is. Az állatok almozása, etetése, itatása kútról nagy élmény és szívesen vállat feladat a városi vendégeinknek. A férfiak számára a mezőn kipróbálható a kaszálás , szénagyűjtés is.

A PINCE ÉS A PRÉSHÁZ

A dombon álló présház, és pince is nyitva áll az érdeklődő vendégeink számára, ahol saját készítésű boraink kóstolására invitáljuk önöket. Igény esetén lehetőség van egy igazi disznóvágás megélésére is a hideg évszakokban. A disznó természetesen a falunkban hagyományos formában hizlalt állat. A részletekről szívesen tájékoztatjuk .

Muzsikás - Indulj el egy úton

Indulj el egy úton, én is egy másikon, hol egymást találjuk, egymásnak se szóljunk. Aki minket meglát, mit fog az mondani, azt fogja gondolni, idegenek vagyunk. Az bajom van véled, sír a szívem érted, sír a szívem érted, majd meghalok érted.

Gyönyörű volt a hely és a szállás is szuper volt. Minden pillanatát élveztük!
Pintér Zsolt
Designer